Vanaf 22 juni is het buurtcentrum weer geopend. Alle activiteiten die in aangepaste vorm kunnen voldoen aan de huidige RIVM-richtlijnen gaan dan weer starten. Via deze pagina proberen wij iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken.

Om de 1,5 meter richtlijn te kunnen waarborgen vragen wij iedereen zich aan te melden voor deelname aan een activiteit. Bij binnenkomst worden er een aantal vragen gesteld betreft uw gezondheid en wordt uw temperatuur opgemeten. In de volgende gevallen kunt u niet deelnemen aan een activiteit:

  • U of een van uw huisgenoten heeft klachten zoals verkoudheid, niezen of koorts.
  • U of een van uw huisgenoten is herstellende van corona.
  • U bent niet gezond en/of voelt zich niet gezond.

Om de zaal zo opgeruimd en schoon mogelijk te houden is het gebruik van de garderobe verplicht. Nadat u uw jas heeft opgehangen vragen wij u uw handen te desinfecteren bij de desinfectiezuil bij de ingang naar de grote zaal.

Mocht u iets te drinken willen bestellen dan kunt u dit doen aan het midden van de bar waar ook een schot geplaatst is voor de veiligheid tijdens het bestellen. We vragen u uw gebruikte servies zelf terug te brengen aan de linker kant van de bar. Wij vragen u ook zoveel mogelijk met de pin te betalen. Vanwege de beperkte ruimte achter de bar kan hier maar 1 vrijwilliger tegelijk werkzaam zijn en is het mogelijk dat u iets langer moet wachten. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Naast de algemene maatregelen die hierboven benoemt zijn leest u hieronder welke specifieke maatregelen per activiteit genomen zijn.

Bingo: Tafels en stoelen worden op veilige afstand van elkaar neer gezet. Omdat er een beperkt aantal personen toegelaten mogen worden in het gebouw wordt de bingo over twee avonden verdeeld. Zie voor de data de agenda. Wilt u mee doen met de bingo dan kunt u zich aanmelden door een bericht te sturen met uw naam en welke datum u wilt deelnemen naar Peter 06-50590598. U ontvangt van Peter een bevestiging of u deel kunt nemen.

Klaverjassen en Jokeren: Omdat er meer deelnemers zijn dan er momenteel toegestaan zijn in het gebouw wordt er voor deze activiteit nog gekeken hoe dit opgelost gaat worden. Jeanne Pas houdt zich hier mee bezig en zodra er meer bekent is zullen wij dit kenbaar maken.

Darten: Darten start op 1 juli. Dan mogen de binnensporten weer van start. Zie de agenda voor de data. Wilt u deelnemen dan dient u zich aan te melden door een bericht te sturen aan Sjaak 06-24661165. Vermeld hierbij uw naam en op welke datum u deel wilt nemen. U ontvangt een bevestiging van Sjaak of u de betreffende datum deel kunt nemen.

Scrapbook: Om deel te nemen aan Scrapbook vragen wij u zich aan te melden door een mail te sturen naar Mardette: mardettekrosse@ziggo.nl. Vermeld hierbij uw naam en op welke datum u wilt deelnemen. U ontvangt een bevestiging of u deel kunt nemen.

Ouderenbingo:

Aanmelden voor de ouderen bingo kan door te bellen of een bericht te sturen naar Peter telefoonnummer 0650590598.

Sjoelen: De sjoelbakken worden op een veilige afstand van elkaar geplaatst en er wordt bezorgt voor extra pompjes met desinfectiemiddel. Wilt u deelnemen aan sjoelen dan vragen wij u zich aan te melden bij Diny.

Handwerken: De tafels worden 1,5 meter van elkaar geplaatst. Mocht er hulp nodig zijn waarbij 1,5 meter afstand niet mogelijk is dan wordt er een mondkapje gedragen. Voor deelname dient u zich aan te melden door een bericht te sturen met uw naam en datum van deelname naar Ada 06-22486313. U ontvangt een bevestiging of uw deelname akkoord is.

Line Dance: De zaal wordt verdeelt in vakken zodat elke deelnemer in zijn eigen vak kan dansen op 1.5 meter afstand van andere deelnemers. Vanwege de beperkte ruimte wordt de groep in tweeen gesplitst. 1 groep start om 19:30 uur en 1 groep start om 21:00 uur. Aanmelden kunt u doen door een bericht te sturen met uw naam en de datum waarop u wilt deelnemen naar Ria 06-41910320. U ontvangt een bevestiging of u op de betreffende datum kunt deelenemen.

Salsafeestje: Bij Salsafeestje is het alleen mogelijk om als vast koppel te dansen. Er kan dus niet gewisseld worden met andere dansers. U meld zich met zijn twee├źn aan door een duoticket te kopen via Latinworld.nl. Hier vragen wij meteen om uw contactgegevens in te vullen voor eventuele contactonderzoek. Dansen kan alleen in de daarvoor aangegeven vakken op 2 meter afstand van andere danskoppels. Als u niet danst dan neemt u plaats op uw vaste zitplaats.

Zie de link hieronder naar een korte instructie film met welke maatregelen u kunt verwachten als u een bezoek brengt aan buurtcentrum O&O.