Per 25 september 2021 veranderen de maatregelen vanuit de rijksoverheid. Via deze pagina proberen wij iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste stand van zaken.

Per 25 september wordt de verplichte 1,5 meter maatregel los gelaten. Buurt- en dorpshuizen zijn niet Corona toegangsbewijs plichtig mits er geen open culturele activiteit of evenement georganiseerd wordt.

Dit betekent dat bezoekers voor al onze standaard activiteiten niet verplicht in het bezit hoeven te zijn van een geldig Corona toegangsbewijs.

Onderstaande basisregels blijven.

  • Regelmatig je handen wassen
  • Geen handen schudden
  • Thuis blijven en testen bij klachten
  • Hoesten en niezen in de elleboog

Per 25 september is het toegestaan om 75% van de reguliere capaciteit qua bezoekers te ontvangen. Dit betekent voor het buurtcentrum dat er 75 personen tegelijk het buurtcentrum mogen bezoeken.

Aangezien er aan de meeste activiteiten minder dan 75 personen deelnemen hoeft er niet meer gereserveerd te worden voor een activiteit. Alleen bij de bingo en ouderen bingo is het bezoekers aantal hoog. Dus wil je verzekerd zijn van een plekje, dan kan je deze reserveren door een bericht te sturen naar Peter 06-50590598.

Per 25 september 2021 is het buurtcentrum tussen 0:00 en 06:00 uur gesloten.